Hvad kan du forvente i kurset?

I løbet af 6 uger får du adgang til et modul om ugen. Hver gang er der videointroduktion til temaet, oplæsning af fra bogen 'ManiFEST for kvinder', en guidet meditation, læsestof og øvelser.

Du kommer til at arbejde med følgende temaer:

  1. Modul 1: Kvinders stemme i verden – En indsigt, der sætter dig fri 
  2. Modul 2: Kvinders arketyper – Dine dybder transformerer dig
  3. Modul 3: Moderen og Brobyggersken – Lad dine begravede sider komme op til overfladen
  4. Modul 4: Lederskab – Kunsten at stå stærkt i dig og din måde, i både liv og ledelse
  5. Modul 5: Kvinde er kvinde bedst – Dine uudtalte længsler bryder barrieren 
  6. Modul 6: Bevægelsen - Din bevidsthed er vejen videre, med dig selv og sammen med andre

Ja, jeg ved det. Nogle af temaerne tænker du måske, er en smule for sære. Hvad har Den store Moder for eksempel med dig og dine udfordringer at gøre? Og hvorfor skal vi ikke bare tænke i ledelse – i stedet for i kvindeligt lederskab?

Hvis det er sådan et forløb, du ønsker dig – så er der andre forløb at gribe fat i. Mit mål er at få dig IND OG NED – i dig selv - og OP i bevidsthed. Det gør du kun ved at forstå din historie, ved at vide, hvad du kommer af og hvad, du står i nu. Hvad der dybdepsykologisk bevæger sig i kvinder i dag – og som er med til at skabe netop den splittelse, du også selv oplever. Ellers ville du næppe læse disse ord. 

Kort sagt – hvis du ønsker at gå mere i dybden end ’blot’ at træne stærkt kropssprog, overbevise dig selv om, at du bare skal lære at ’komme ind i kampen’, at du skal ’turde mere, for så lykkes det alt sammen’ - så er det HER, du skal melde dig til. 

Kærligst 

Birgitte

Afslut og fortsæt