Om Birgitte Baadegaard

Jeg er født i 1967 og uddannet cand.merc. (ja, jeg startede også i den lineære bane, indtil det virkelige liv indhentede mig 😉): fra marketingassistent til projektchef til marketingchef. Så satte et par syge børn en stopper for det traditionelle ræs. 

I årene siden har jeg arbejdet som selvstændig karrierecoach for kvinder. Jeg holder løbende foredrag og workshops for kvinder i ledelse, kvinder i arbejde, kvinder i personlig vækst og har skrevet flere bøger om kvinder (og mænd) i liv og ledelse.

Min seneste bog, ManiFEST for kvinder fra 2019, bliver både elsket og hadet, fordi jeg bryder med vores kassetænkning. 

Feminist? Nej, ja, nej? 

Karrierekvinde? Ja, nej, ja? 

Speltmor? Nej, ja, nej? 

Prop mig ikke i en kasse

Næh, jeg passer ikke i en kasse. Til gengæld vil du opdage, at jeg taler til dit hjerte og mindre til dit hoved – uanset hvilket teoretisk indhold, jeg formidler. Hvilket er præcis, hvad jeg hører fra BÅDE karrierekvinder, speltmødre og (ældre) feminister, som set i bakspejlet erkender, der mangler en brik i vores fælles puslespil. Jeg favner hele paletten og bygger bro. Hvilket er nøjagtig mit mål: At være brobyggerske. Mellem kvinder. Mellem det bevidste og det ubevidste. Mellem hjerne og hjerte. Mellem krop og hoved.

Jeg vil hellere bygge broer…

Det er byggesten til den bro, du vil få i dette onlineprogram – så du kan bygge din egen.

En solo rejse til Peru i 2016 ændrede totalt mit forhold til verden og gav indsigter, som jeg siden har indarbejdet i alt, hvad jeg laver – bl.a. en åben kvindecirkel (FLC), der har kørt siden 2017 og nu er blevet overflyttet til FB gruppen ManiFEST for kvinder, der i skrivende stund har knap 900 aktive, dedikerede medlemmer. Du er også velkommen.

Jeg er aktiv debattør, har skrevet et utal af kronikker og går op i kvinders stilling i verden og samfundet. FB-gruppen og hashtagget #fromGreedtoNeed skabte jeg under Cumex Files krisen (banditterne i habitter, der ribbede statskasserne i Europa) med målet at skabe opmærksomhed om, at vi kan leve vores liv og leve på kloden på en anden måde end nu.

… og være politisk ukorrekt

Advarsel: Jeg er politisk ukorrekt og tror på mænd og kvinder og vores forskelle. Jeg tror også på, at ligeværd mellem mænd og kvinder først opnås den dag, vores uundværlige og komplementære forskelle anerkendes og bruges til at skabe balance – bl.a. maskuline og feminine styrker (det vil du alt sammen høre mere om i forløbet – Jung teori light).

I øjeblikket er jeg midt i den 6 år lange Jung uddannelse på Jung instituttet (dybdepsykologi og drømmeanalyse). Det giver mig teori og redskaber til at formidle og lette de udfordringer, jeg oplever, at veluddannede kvinder har i hobetal i denne tid. Desuden er jeg certificeret NLP Master, Executive Coach og Kvindelig Meningsdanner fra tænketanken CEVEA.

Afslut og fortsæt